MEGÚJULT WEBSHOPUNK Kérlek újítsd meg regisztrációdat »

cégünkről

Több mint 30 éves tapasztalattal állunk rendelkezésedre mindenben, ami a gyepszőnyegek és gyepápolás területén szóba jöhet. Szakértelemmel, széles termékpalettával és elkötelezett, profi csapattagokkal várunk.

Cégünk a sportgyepekre szakosodott német EUROGREEN csoport tagja és magyarországi képviselője, immár több mint 30 éve.

ezekBEN SZámíthatsz ránk

Amennyiben saját termesztésű gyepszőnyeg előállításáról és értékesítéséről, prémium minőségű fűmagok és gyeptrágyák forgalmazásáról, vagy sportpályákpályák/nagy füves területek építéséről, felújításáról, rekonstrukciós munkáiról van szó, az EUROGREEN kedvező és tartós megoldást kínál.

alapértékeink

  • folyamatos fejlődés

    Nem elégszünk meg azzal, ahol most tartunk. Hisszük, hogy csak akkor tudjuk mindig a legjobb minőséget biztosítani, ha mi is folyamatosan tanulunk, innoválunk.

  • őszinteség és megbízhatóság

    Mi tartjuk a szavunkat. Azt mondjuk, amit teszünk és azt tesszük, amit mondunk. Ez és a kiemelkedő minőség állandó, bármerre is tart a világ.

  • fenntarthatóság

    Felelősséget vállalunk magunkért és környezetünkért: a gyepszőnyeg termélésben a legmodernebb eszközökkel dolgozunk, a lehető legkisebb ökológiai lábnyom mellett.

Az igen nagy igénybevételnek kitett pályák gyönyörű állapotban vannak, ami nagyrészt az ő szakértelmüket dicséri. A cégvezetőnél hozzáértőbb, képzettebb szakemberrel még nem találkoztunk. Kedves, szolgálatkész személyzet, szívesen ajánljuk a céget bárkinek.

Grund 1986 FC

Budapest

Több mint 10 éve tőlük rendeljük a gyepszőnyeget, az Ő műtrágyájukat és fűmagjukat használjuk. Legyen szó szakmai segítségről vagy minőségi problémáról mindig készséggel állnak rendelkezésünkre. A képen egy 13 éve telepített Eurogreen gyepszőnyeg látható.

Szabó Balázs

Kertépítőként több mint 20 éve az Eurogreen-Tiszafa Kft-től vásároljuk a gyepszőnyeget, fűmagot, és a speciális gyepműtrágyát. Mind szakmailag, mind emberileg mindenkivel meg vagyunk elégedve, bármilyen felmerülő probléma esetén, bármikor segítenek.

Berend Csaba

SZOLGÁLTATÁSAINKAT AZ EGYMÁSBA ÉPÍTETT, EUROGREEN KOMPONENSEK SOROZATÁBÓL ÉPÍTJÜK FEL.

“Gyepápolási rendszerben” jelszó alatt végzett szolgáltatásainkhoz nemcsak a regenerációs szakemberek által végzett munkák, hanem a forgalmazott legmagasabb minőségű EUROGREEN termékskála, összehangolt célgépes ápolástechnikai megoldások, valamint kiegészítő ápolási gépek forgalmazása is hozzátartozik.

munkatársaink

tanúsítványaink

A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján.Az EUROGREEN-Tiszafa Kft. a Bisnode AAA (tripla A) tanúsítványát kapta meg, mellyel Magyarországon csupán a cégek 0,63%-a rendelkezik. Ez is azt jelzi, hogy a velünk való üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.

tagságaink

Gyepszőnyeg termesztőként kiemelkedően fontosnak tartjuk a folyamatos fejlődést és innovációt. Többek között ezért csatlakoztunk évekkel ezelőtt a Nemzetközi, továbbá az Európai Gyepszőnyeg Termesztők Szakmai Szövetségéhez (TPI és ETP). 

Évente megrendezésre kerülő, professzionális rendezvényeiket követően olyan tudásanyaggal térünk haza, amellyel képesek vagyunk emelni a hazai gyepszőnyeg termesztés színvonalán.

partnerprogram

EMELD VÁLLALKOZÁSOD ÚJ SZINTRE!

Ismerjük igényeidet, nehézségeidet és sikereidet, hiszen mi is így indultunk. Egy célért küzdünk, ezért szeretnénk neked segíteni. Fedezd fel az EUROGREEN partnerprogramját, és emeld vállalkozásod egy új szintre. Ehhez minden támogatást megadunk a szuper kedvezményektől, a szakmai támogatáson át, a vállalkozásodra szabott megoldásokig.