MEGÚJULT WEBSHOPUNK Kérlek újítsd meg regisztrációdat »

büszkeségeink

Tökéletes gyep, minden négyzetméteren. Szakértelmünket rengeteg sikertörténet igazolja, országszerte.

Az ország minden területén nyomot hagyunk. Nem is akármilyet…

Nézd meg, hol változtattuk szebbé, zöldebbé Magyarországot labdarúgópályák építésével, 
gyepregeneráció segítségével vagy egyéb zöld projektekkel.

Labdarúgópálya építése – Az első lépés a bajnoki cím felé

Egy labdarúgópálya minősége meghatározza a játék minőségét is. Technikai hátterünk, több évtizedes tapasztalatunk és szaktudásunk lehetővé teszi, hogy a ránk bízott labdarúgópályák építési vagy átépítési munkálatait pontosan, szakszerűen és határidőre fejezzük be. Ezt bizonyítják a képeken látható pályaépítési projektek, melyek híven tükrözik az EUROGREEN-Tiszafa Kft. egyedülálló szakértelmét.

Gyepregeneráció – Mert minden fűszál számít

Teljes körű megoldásokat kínálunk a sportcélú gyep- és zöldfelületek építésére, valamint ápolására, hogy azok hosszú távon is megőrizzék frissességüket, szépségüket. 
A kiemelkedő minőségű Eurogreen termékeknek, a rendszeres szaktanácsadásnak és átfogó szakmai felügyeletünknek köszönhetően partnereink pályáinak minősége mindig kifogástalan marad. Az adott pályára és pénzügyi keretre szabott éves trágyázási program, illetve gyepregenerációs terv segítségével hozzuk ki a maximumot a pázsitból.

Zöldfelületű park építése/felújítása

Modern eszközeinkkel villámgyorsan és hatékonyan létesítünk minőségi gyepfelületeket. Rengeteg új, nagy értékű park kivitelezési munkája során építettük be saját termesztésű, erős gyökérzetű gyepszőnyegünket. Az önkormányzatok és városgazdálkodások hálásak azokért a látványos eredményekért, amiket a használat során leamortizálódott városi közparkokban értünk el, az Eurogreen gyepregenerációs program segítségével.

Gyepszőnyeg – Apostagi minőség „kicsiknek és nagyoknak”

Több mint 20 éve látjuk el a hazai és nemzetközi piacot az apostagi termesztőtelepünkről származó, kiemelkedő minőségű sport gyepszőnyeggel. Fejlett gépparkunk a kistekercses felszedés mellett, közepes és nagytekercses felszedést is lehetővé tesz. Így kisebb pályáktól akár a legnagyobb parkokig vagy stadionokig képesek vagyunk kompromisszummentes megoldást nyújtani a gyepszőnyegezési munkák területén.

Golfpálya kivitelezése – Csak egyenletesen!

A golf nemcsak egy játék, hanem már-már művészet. A művészet területén pedig a titok mindig a részletekben rejlik. Ezt az elvet követve, az apostagi gyepszőnyegek és az EUROGREEN fűmagkeverékek összhangjára építünk, hogy ügyfeleink golfpályái ne csak funkcionálisan, hanem vizuálisan is lenyűgözzék a játékosokat. Legfőbb célunk, hogy a golfozni vágyók a játék mellett a gyönyörű, művészi módon kivitelezett zöldfelületet is élvezzék.

partnerprogram

EMELD VÁLLALKOZÁSOD ÚJ SZINTRE!

Ismerjük igényeidet, nehézségeidet és sikereidet, hiszen mi is így indultunk. Egy célért küzdünk, ezért szeretnénk neked segíteni. Fedezd fel az EUROGREEN partnerprogramját, és emeld vállalkozásod egy új szintre. Ehhez minden támogatást megadunk a szuper kedvezményektől, a szakmai támogatáson át, a vállalkozásodra szabott megoldásokig.