MEGÚJULT WEBSHOPUNK Kérlek újítsd meg regisztrációdat »

partnerprogram

Kedvezmények, szakmai támogatás és személyre szabott megoldások: csatlakozz te is partnerprogramunkhoz!

FÜVESÍTÉSBEN NEM ISMERÜNK TRÉFÁT: IGÉNYEIDET ÉS NEHÉZSÉGEIDET TÖBB MINT 30 ÉV TAPASZTALATÁBÓL ISMERJÜK. FEDEZD FEL AZ EUROGREEN PARTNER PROGRAMJÁT ÉS EMELD VÁLLALKOZÁSOD EGY ÚJ SZINTRE!

Az EUROGREEN-Tiszafa Kft. nagy hangsúlyt fektet partneri hálózatának fejlesztésére, hiszen a Te sikered egyúttal a mi büszkeségünk is. Partnerprogramunk tökéletes választás kertépítő, kertfenntartó vállalkozásoknak, faiskoláknak, illetve sportpályafenntartóknak, városgazdáknak és sportegyesületeknek.

AZ EUROGREEN PARTNERPROGRAM előnyei:

 • Partneri kapcsolat
 • Szakmai támogatás
 • Viszonteladói árkedvezmények
 • Egyedi kereskedelmi igények kielégítése

Fontos számunkra, hogy Partnereink elégedettek legyenek, és igyekszünk mindent megtenni a zavartalan és gyümölcsöző együttműködésért.

 • 30+ év

  Tapasztalat mindenben, ami gyep

 • Házhoz szállítás / Csomagautomata

  3 napon belül, az ország egész területén

 • Partnerprogram

  Szakmai támogatással

 • Rugalmas fizetés

  Utánvét, előre utalás, bankkártya

Az igen nagy igénybevételnek kitett pályák gyönyörű állapotban vannak, ami nagyrészt az ő szakértelmüket dicséri. A cégvezetőnél hozzáértőbb, képzettebb szakemberrel még nem találkoztunk. Kedves, szolgálatkész személyzet, szívesen ajánljuk a céget bárkinek.

Grund 1986 FC

Budapest

Több mint 10 éve tőlük rendeljük a gyepszőnyeget, az Ő műtrágyájukat és fűmagjukat használjuk. Legyen szó szakmai segítségről vagy minőségi problémáról mindig készséggel állnak rendelkezésünkre. A képen egy 13 éve telepített Eurogreen gyepszőnyeg látható.

Szabó Balázs

Kertépítőként több mint 20 éve az Eurogreen-Tiszafa Kft-től vásároljuk a gyepszőnyeget, fűmagot, és a speciális gyepműtrágyát. Mind szakmailag, mind emberileg mindenkivel meg vagyunk elégedve, bármilyen felmerülő probléma esetén, bármikor segítenek.

Berend Csaba